Da. Dnevnik je dizajniran tako da ga možete koristiti bilo da jezik učite samostalno ili pohađate individualnu/grupnu nastavu. Ako jezik učite samostalno dnevnik će vas dodatno motivisati i pomoći vam da ostanete fokusirani i ostvarite svoj jezički cilj.

Dnevnik sadrži uputstva i pitanja na srpskom jeziku i napravljen je tako da ga možete koristiti bez obzira na jezik koji učite.

Dnevnik se popunjava jednom mesečno (na kraju meseca). Sadrži 12 sekcija za 12 meseci.

Na samom početku dnevnika nalazi se uputstvo za vođenje dnevnika koje će vam dati jasne smernice.

Pakete šaljemo kurirskim službom Dexpress.

Pakete šaljemo 2-3 puta nedeljno u zavisnosti od količine posla. Od trenutka kada pakete predamo brzoj pošti, oni više nisu naša odgovornost i kada će paket stići zavisi isključivo od brze pošte. Očekivano vreme dostave je 1-3 radna dana od trenutka kada paket pošaljemo.

Plaćanje se vrši pouzećem.

Na raspolaganju su samo svetlo plave boje korica. Birali smo neutralnu i nežnu boju.

Planer organizuje vaše beleške tako da u svakom trenutku znate gde ste šta zapisali. U njega unosite nove reči, gramatička pravila, najčešće greške, rezultate testova, domaće zadatke…i popunjavate ga na svakom času.
Dnevnik se vodi jednom mesečno i pomaže vam da sagledate širu sliku. U njega zapisujete ciljeve, bavite se motivacijom i procenjujete svoje angažovanje u toku proteklog meseca. Uz pomoć dnevnika radite retrospektivu i razmišljate o samom procesu učenja jezika.

Naši proizvodi ne isključuju jedan drugi i ako želite da jezik naučite na lak, jednostavan, organizovan i zabavan način i da čitav proces sagledate iz drugačije perspektive onda je naš paket My Language Box (koji uključuje oba proizvoda, a na poklon dobijate i stikere) ono što vam je potrebno. Ako ste u potrazi za sveskom koja će organizovati vaše beleške, poručite My Language Notebook za jezik koji učite. Ako želite da učenju jezika pristupite iz druge perspektive, pozabavite se unutrašnjim faktorima i konačno se rešite blokada, poručite My Language Journal.

Dnevnik je dimenzija A5 sveske. Ima 80 strana. Vrlo je lagan i staje u svaku torbu/ranac/ceger.

Kupovinu možete izvršiti putem sajta u našoj prodavnici ili poslati upit putem mejla ili Instagrama. Sve pakete šaljemo brzom poštom na teritorije Srbije. Još uvek nemamo radnju, tako da lična preuzimanje nije moguće.

Ne. Pakete još uvek šaljemo isključivo na teritoriji Srbije.