Business English Coaching

Osnovne informacije

Broj časova mesečno: 4

Predavač: Nevena Mićović

Časovi od 60min

Mesečna cena: 179-239 €

Trajanje: 3 meseca

Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte nas putem e-maila: nevena@mylanguageavenue.rs

Šta je prva misao koja ti padne na pamet kada ti neko na poslu kaže da ćeš morati da održiš prezentaciju na engleskom jeziku pred drugim kolegama, partnerima, potencijalnim klijentima ili nadredjenima? Da li jedva čekaš takvu priliku ili se svaki put potajno nadaš da to ipak nećeš morati da uradiš ti?

Nemaš problem da razumeš druge, napišeš mejl ili izveštaj, uvek se nekako snadješ, ali kad treba javno da izlažeš zablokiraš, pocrveniš, zbuniš se i imaš utisak kao da tvoje veštine prezentovanja na engleskom nisu dobre onoliko koliko si ti zapravo stručan/na u svom poslu, a od tebe se očekuje i podrazumeva se da engleski govoriš odlično?

Ako se prepoznaješ u opisu iznad ili jednostavno želiš da unaprediš poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku i podigneš nivo samopouzdanja, ovo je kurs za tebe!

Ovo nije klasičan kurs poslovnog engleskog!

Pored standardnog rada na jeziku, u ovom programu koristimo koučing alate i tehnike. Na taj način, bavimo se i psihološkim blokadama koje sputavaju polaznike da slobodno iznesu svoje mišljenje u važnim situacijama.

Business English Coaching program podrazumeva kombinaciju online susreta (jednom nedeljno) i dobijanja gotovih materijala na imejl adresu (jednom nedeljno). Program ne podrazumeva praćenje udžbenika, već pokriva one poslovne teme koje su polaznicima lično važne, kao i sve gramatičke strukture neophodne za poslovni kontekst.

Traje 3 meseca, a kreiran je tako da obuhvata 4 online sureta od 60 minuta u fiksnom dogovorenom terminu i 4 imejl lekcije na mesečnom nivou (koje stižu u dogovorenom terminu sve vreme trajanja kursa). Online susreti su prilika da se gramatika i vokabular koji se putem mejla dobijaju u pdf/video/audio formatu stave u kontekst i iskoriste u govoru, isprave se greške i razreše nedoumice. Fokus online susreta jeste upravo konverzacija na engleskom jeziku.

Pored toga, online susreti podrazumevaju i rad na ciljevima, uverenjima, motivaciji i samopouzdanju uz pomoć coaching alata.

Program se izvodi 1:1 i u grupama do 5 ljudi. Izdvajamo rad u malim grupama jer se na taj način zaista pravi plan rada koji odgovara celoj grupi.

Business English Coaching program obuhvata:
  • Uvodnu procenu i konsultacije 30 min
  • 12 x online konverzacijski čas/ coaching sesija na engleskom (60min)
  • 12 x imejl lekcija (gramatika, vokabular, vežbanja, materijali za čitanje i slušanje)
  • My Language Notebook – planer za učenje jezika
  • Viber/Whatsapp support grupu
  • Follow up personalizovan izveštaj
  • Public Speaking Club članstvo*
  • Graduation Meet Up (uživo)

Sadržaj i timeline kursa:

Modul 1: Ciljevi i jezik (4 sesije)

Na samom početku definišemo očekivanja i ciljeve. Koristeći koučing alate zajedno određujemo sadržaj kursa. Nakon toga, na drugoj i trećoj sesiji bavimo se gramatikom i vokabularom za odabrane situacije, a na sesijama aktiviramo taj jezik. Na kraju modula radimo reviziju.

Modul 2: Blokade i jezik (4 sesije)

U drugom modulu bavimo se psihološkim blokadama koristeći koučing alate. Nakon toga, radimo na prezentacionim veštinama i posebnu pažnju obraćamo na jezik koji se koristi u tom kontekstu. Bez revizije ne idemo dalje.

Modul 3: Mindset i jezik (4 sesije)

Poslednji modul posvećujemo načinu razmišljanja koji utiče ne samo na usavršavanje jezika, već i na sve druge oblasti u našim životima. Na časovima jezika obrađujemo preostale teme koje su definisane na početku kursa. Obavezno radimo i reviziju pre završnog susreta uživo.

PC Club predstavlja zajednicu polaznika My Language Avenue-a okupljenih sa istim ciljem – usavršavanje engleskog jezika u poslovnom okruženju. Projekat Public Speaking Club će biti realizovan tokom 2024. godine.*

Dostupni nivoi: B1,B2, C1

Broj ljudiMesečna rataUkupna cena
1239€3 x 239€ = 717€
2-3199€3 x 199€ = 597€
4-5179€3 x 179€ = 537€

*Cene su izražene po osobi u grupi.