Presentation Skills

Osnovne informacije

Broj časova mesečno: 4

Predavač: Nevena Mićović

Časovi od 60min

Mesečna cena: 189-259 €

Trajanje: 2 meseca

Ukoliko ste zainteresovani kontaktirajte nas putem e-maila: nevena@mylanguageavenue.rs

Ovaj program je namenjen onima koji već imaju znanje jezika ali žele da unaprede svoje prezentacione veštine i izlažu sa samopouzadnjem na engleskom jeziku. Osim rada na jeziku, koji uključuje vokabular i gramatiku, koristimo alate i tehnike kognitivno bihejvioralnog koučinga. Na taj način, bavimo se i psihološkim blokadama koje sputavaju polaznike prilikom prezentovanja.

Program traje 2 meseca i obuhvata:

  • Uvodne konsultacije 30 min
  • 8 sati rada (online)
  • Snimke sesija
  • My Language Notebook – planer za efikasnije učenje jezika
  • Personalizovani materijali za rad
  • Follow up izveštaj
  • Public Speaking Club članstvo *

Timeline programa:

Modul 1 (4 h rada):

U prvom modulu, primenjujemo praktične tehnike i alate kako bismo prevazišli psihološke blokade i nezdrave emocije koje nas ograničavaju u komunikaciji na engleskom jeziku. Završetak modula posvećen je ključnim elementima koji čine uspešno prezentovanje i javno izlaganje pred publikom na stranom jeziku.

Modul 2 (4 h rada):

U drugom modulu obrađujemo jezičke strukture, vokabular i gramatiku koje će dodatno poboljšati predstojeću prezentacije. Najvažnije od svega, fokusiramo se na prenošenje suštine na profesionalan način. Kroz unapređenje verbalne komunikacije, poslednji deo ovog modula posvećen je simulaciji samog prezentovanja i primeni stečenih znanja i veština.

Program se izvodi u grupama do 5 ljudi. Izdvajamo rad u malim grupama jer se na taj način zaista pravi plan rada koji odgovara celoj grupi.

PC Club predstavlja zajednicu polaznika My Language Avenue-a okupljenih sa istim ciljem – usavršavanje engleskog jezika u poslovnom okruženju. Projekat Public Speaking Club će biti realizovan tokom 2024. godine.*

Broj ljudiMesečna rataUkupna cena
1259€2 x 259€ = 518€
2-3219€2 x 219€ = 438€
4-5189€2 x 189€ = 378€

*Cene su izražene po osobi u grupi.