Da. Planeri su dizajnirani tako da ih možete koristiti bilo da jezik učite samostalno ili pohađate individualnu/grupnu nastavu. Ako jezik učite samostalno planer će vam dati strukturu i biće vam od velike pomoći u samom procesu učenja.

Da. Planer sadrži sve ono što je potrebno nekome ko uči strani jezik. Ne postoje nikakva ograničenja kada je u pitanju nivo jezika na kom ste trenutno. Možete ih koristiti bilo da jezik učite po prvi put ili ga dodatno usavršavate.

Da. Planer ima 207 strana i većina sekcija ima 20-40 strana što je sasvim dovoljno za jedan ceo nivo/kurs. Napravili smo ih tako da sve što radite na jednom nivou može da bude sačuvano na jednom mestu.

Ne. Planer nije zamena za udžbenik. Unutrašnjost planera je prazna i na vama je da ga ispunite sopstvenim beleškama i informacijama iz udžbenika koje želite da upamtite.

Pakete šaljemo kurirskim službom Dexpress.

Planere šaljemo 2-3 puta nedeljno u zavisnosti od količine posla. Od trenutka kada planer predamo brzoj pošti, oni više nisu naša odgovornost i kada će planer stići zavisi isključivo od brze pošte. Očekivano vreme dostave je 1-3 radna dana od trenutka kada planer pošaljemo.

Plaćanje se vrši pouzećem.

Da. Planer na engleskom jeziku je najuniverzalniji planer koji imamo. Ako bar malo poznajete engleski jezik lako ćete se snaći jer su u njemu samo nazivi sekcija na engleskom jeziku, a ostalo je u simbolima koji su univerzalni za sve jezike. Do sada su ga kupovali oni koji uče: japanski, korejski, kineski, arapski, turski, švedski, mađarski, rumunski…

Ne postoje pravila kojih se morate striktno držati, ali smo na početku svake sekcije dali primer kako se sekcija popunjava kako biste mogli da ga iskoristite na najbolji mogući način i tako brzo ostvarite svoj jezički cilj.

Da. Planer je vrlo lagan za nošenje i staje u svaku torbu/ranac. Planer je dimenzija A5 sveske.

Na raspolaganju su isključivo zelene boje korica jer je to ujedno i boja brenda.

Svi naši planeri su vakumirani zaštitnim folijama. Sve porudžbine pakujemo u kutije, a nakon toga ih brza pošta stavlja u svoje kese. Do sada nismo imali nijednu reklamaciju na proizvod jer smo ih dobro zaštitili. Ako nekome poklanjate planer, naglasite nam kako bismo u paket spakovali i poklon kartice.

Naši proizvodi ne isključuju jedan drugi i ako želite da jezik naučite na lak, jednostavan, organizovan i zabavan način i da čitav proces sagledate iz drugačije perspektive onda je naš paket My Language Box (koji uključuje oba proizvoda, a na poklon dobijate i stikere) ono što vam je potrebno. Ako ste u potrazi za sveskom koja će organizovati vaše beleške, poručite My Language Notebook za jezik koji učite. Ako želite da učenju jezika pristupite iz druge perspektive, pozabavite se unutrašnjim faktorima i konačno se rešite blokada, poručite My Language Journal.

Kupovinu možete izvršiti putem sajta u našoj prodavnici ili poslati upit putem mejla ili Instagrama. Sve pakete šaljemo brzom poštom na teritorije Srbije. Još uvek nemamo radnju, tako da lično preuzimanje nije moguće.

Ne. Pakete još uvek šaljemo isključivo na teritoriji Srbije.